N tar ett chansnin varje gang ni berattar ifall dig sol pro framlingar

N tar ett chansnin varje gang ni berattar ifall dig sol pro framlingar

Aven fast det befinner si det centralt att konsumera Happn sam dyli appar pa e sakert metod darfor at stavja dessa risker. Arme befinner si tv preventi atgarder sasom ni kan vidta darfor at hoja din borgen och okrankbarhe villig Happn.

Skilja icke for mycket

Kan handa verkar det har rekommendation uppenbart, men manga delar ann varend slags egen fakt forsavit sig sjalva online inte med att spana sig for. Varje stadse forsiktig tillsammans vilka foremal ni delar, oavsett om det ar din alder, ditt fullstandiga benamnin, din arbetsstalle eller andra personuppgifter. Detta innefatta bade informationen n age angett villig din Happn-profil samt i konversationerna ni har tillsamman framlingar. Nar det innefatta din imag later Happn-appen dej hemlighalla din alder, din ”online”-status samt avstandet till andra nyttjar.

Reducera likasa kopplingarna emella din Happn-profil samt dina andra sociala mediekonton. Exempelvi skanke Happn dej tillfalle att forbinda ditt Instagram-konto och Spotify-konto mot din profil. Det ha kan finnas anvandbart darfor att det gor att andra anvandare kan klubba vilken cirka av person ni befinner sig sam vilka intressen du age. Men det innebar aven ett integritetsrisk tillsamman en direktlank mot Instagram kan vilken framling som helst folja till samtlig bilder ni ager valt att skilja darborta. Tank for den skull hela tiden detaljerad villig baksida av underben du delar online och vart forgott varse om kopplingen emella ditt Happn-konto och din Facebook-profil, forsavit du har anvant Facebook for att bilda ditt konto.

Hamma informationen villig Facebook

Darfor att betrygga att Happn ej inneha access at varend din Facebook-information finns det tre don du kan bega. Pro det forsta kan n utse att koppla ditt konto mo ditt telefonnummer istallet pro din Facebook-profil, vilket gor att informationen villi dina sociala medier icke kopplas mo din dejtingprofil. Detta befinner si likval nagot n plikt kora redan nar ni skapar ditt konto. Darnast befinner si det avsevart svarare att forandra detta.

For det andra kan ni bilda e mot Facebook-konto. Det har befinner sig mojligt forsavitt ni anvander en annan e-postadress ann den sasom befinner si ansluten till din ”riktiga” Facebook-profil. Lagg at sa en aning underrattelse saso mojligt villig dett kontot sam begagna saken dar darfor att dana nago Happn-profil.

Det tredje samt sista alternativet ar att reducera Happns tillganglighet at din Facebook-information. Nar ni gott befinner si inloggad villig Facebook kan du klicka pa ”Appar” ino dina installningar. Soka upp Happn-logotypen sam klicka villi ”radera”. Logga darefter in villi din Happn-app. Ett popup visas gallande din display samt fragar vilken vagledning du ar pa att skilja. Narvarande kan n selektera baksida av underben appen tillat bruka. Flyga mo att Happn endast far begagna odl en aning it dina personuppgifter saso genomforbart utan att appen blir obrukbar.

Stang it din platsinformation

Darfor at Happn skall funk saso det befinner si tankt tvingas appen oavbrutet kanna till var n befinner dej. Framst enar kan n flyga andra Happn-anvandare saso age korsat din vag. Men detta befinner sig mestadels ej nodvandigt. Ino somliga stank kan det mot sam tillsammans bliv pinsamt. Nar du exempelvis befinner si gallande en arbetskonferens vill du tillrackligt inte att samtliga darbort amna kunna betrakta att n ar verksa villi nago dejtingapp.

Darfor at forhindra obekvama situationer kan du aktivera Happns osynliga plats. Med det har situationen visas din profil inte for andra konsument villig upp mot atta timmar. Det ha astadkommer att n sjalv kan besluta nar manniskor kan sam ej kan upptacka de gallande dejtingappen.

Om n minsann vill ta ett intermission av Happn kan du samt stanga av din GPS. Gallande odla takti kan Happn ej flyga vart du befinner dig – icke ens nar det osynliga situationen befinner si avstangt. Skad om du valjer att gora detta bor Date Nice Asian mobil du vet att appen inte langre funkar alls. Hela Happns livsaskadning bygger villi att utbilda kanna manniskor ino din narhet. Ifall n icke later dom kika din placering kan n icke producera det.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *